Ik ben geboren in Apeldoorn (1966) en woon nu  in boekenstad Deventer.

Boeken en kunst hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Als klein kind pakte ik stiekem de boeken uit de boekwinkel van mijn ouders om er eigen illustraties in te maken (om ze vervolgens terug te zetten in de winkel).

Na de kunstacademie (richting: illustratie en boekverzorging) ben ik jaren werkzaam geweest als grafisch ontwerpster. Sinds 2007 heb ik de overstap gemaakt naar boek-illustreren. Inmiddels zijn er illustraties van mij in bijna 70 boeken verschenen, de meesten zijn prentenboeken. Een aantal boeken zijn de grens over gegaan en te vinden in boekwinkels in Europa, Kazachstan, Rusland, China en de V.S. 

De laatste jaren ligt mijn focus op natuur tekenen. Zowel voor kinderen als volwassenen, minder boeken en meer vrij werk.

Ik woon in een prachtig oud Rijksmonument uit 1621 in hartje Deventer. Daarin bevindt zich een groot atelier waar ik creatieve workshops natuur tekenen geef. Ook organiseer ik daar retreats. Tijdens de retreats kan je een weekend lang meditatief tekenen met de focus op natuur. Heb je interesse? Kijk dan eens naar de jaarkalender.

In mijn atelier liggen allerlei natuurvondsten die ik in de loop der jaren heb verzameld, zodat ik me direct kan laten inspireren.

Hier is een filmpje over waar ik woon en werk.